RoboBusiness Europe 2017 19-21 april

19 april 2017 door Webredactie 3mE

Alles weten over de laatste ontwikkelingen, innovaties & applicaties op het gebied van robotica? Kom naar Robobusiness Europe, één van de grootste robotica-evenementen ter wereld, van 19 tot en met 21 april in Den Haag en Delft. Faculteit 3mE is uiteraard ruim vertegenwoordigd met o.a. sprekers Martijn Wisse en Reinder Happee. Medewerkers en studenten van TU Delft krijgen korting.

Tijdens dit evenement staan de volgende thema’s centraal:

• Intralogistics
  • Intelligent vehicles
  • Inspection & Maintenance
  • Healthcare
  • Agri-Food
  • Autonomous Harbour
  • Open-Source Robotics

Er zijn o.a. ‘autonomous harbour’ demo’s in de Rotterdamse haven, zal er tijdens de Robotics for Health aandacht zijn voor Responsible Robotics met Noel Sharky en vindt parallel TUS Expo (vliegende robots) plaats met oa een SESAR U-Space workshop.

Het evenement verenigt de vakbeurzen en congressen RoboBusiness Europe, TUS Expo en ROS-Industrial Summit. Er worden meer dan 4.000  bezoekers vanuit de hele wereld verwacht.

Voor informatie en aanmelding ga naar de website