3mE Eet Mee diner

06 april 2017 door Webredactie 3mE

In het kader van het 175 jarige lustrum van de TU Delft organiseren de studieverenigingen van de faculteit 3mE zogeheten ‘3mE Eet Mee Diners’. Variscopic beet vorige week het spits af en nodigde de nieuwe opleidingsdirecteur van Klinische Technologie, Jaap Harlaar, uit.

Jaap Harlaar schoof bij studenten van de bacheloropleiding Klinische Technologie aan tafel in het Delfste studentenhuis Penthouse. Hier werd genoten van een door de studenten goed verzorgd 3-gangen diner terwijl zij Jaap het hemd van het lijf vroegen. ‘Hoe is hij bij Klinische Technologie terecht gekomen en wat is zijn visie op het vakgebied van de Klinisch Technoloog?’.  Alle vragen werden uitgebreid beantwoord en daarnaast heeft iedereen kunnen lachen om de iets informelere gesprekken.

Sabine van Mierlo, Secretaris Variscopic; ‘het diner was een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met de nieuwe opleidingsdirecteur en om met elkaar studie gerelateerde en grappige levensverhalen te delen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar’.

Jaap Harlaar was onder de indruk van de overheerlijke maaltijd waar door de studenten veel aandacht aan was besteed. ‘Ik kan niet besluiten welk gang ik het meest waardeerde. Er waren serieuze én grappige discussies. Maar dat we (de studenten en ik) een gemeenschappelijk passie delen werd overduidelijk. Ik heb nog meer zin gekregen om met elkaar op pad te gaan.’ Aldus de nieuwe opleidingsdirecteur, die erg enthousiast is over het initiatief.

Binnenkort zijn Leeghwater en Froude aan de beurt!